CherryBakery колаборации, Баници

6 чудни рецепти за празнични баници и първата кулинарна книга с мое участие!

Бъдни вечер, Коледа и Нова година ей сегичка ще настъпят, а какво са те без уханни домашни баници, някоя и друга сочна баклава или тиквеник?

Ако и за вас печивата с точени кори са неразделна част от празничните менюта, препоръчвам ви да разгледате обстойно електронната Вкусна празнична книжкакоято разработих съвместно с моите партньори от БИТАС ЕООД и техните 3 вида истински точени кори, препечени на сач. 

В нея са поместени общо 6 чудесни рецепти за солени и сладки празнични баници, всяка от тях лично приготвена, опитана (м-м-мммного вкусно беше! 😍) и след обстойна съвместна с БИТАС оценка на готовото печиво, заснета от мен.

Препоръчвам ви ги с 2 ръце! Не са никак трудни за изпълнение, оформлението им е ефектно, а вкусовете им – традиционни и очарователни за всяко небце 🙂 Сигурна съм, че ще си харесате поне една хитра идея, с която да разнообразите празничната трапеза.

Хвърлете й едно око, или пък няколко, че дори може и да си я разпечатате за настолно четиво 🙂 Обърнете внимание и на свежите новогодишни късмети накрая!

Книжката можете да откриете на уебсайта на Точени кори „БИТАС“ http://www.bitas.bg или да разгледате тук:

Ще се радвам да споделите резултати в коментар, ако решите да опитате някоя от рецептите. А сега ви оставям, защото още куп коледни сладкиши бързат да бъдат изпечени и публикувани тук за ваше вдъхновение точно навреме за празниците.

До скоро!

Диди

 

Реклама

Оставете коментар....

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

В момента коментирате, използвайки вашия профил WordPress.com. Излизане /  Промяна )

Twitter picture

В момента коментирате, използвайки вашия профил Twitter. Излизане /  Промяна )

Facebook photo

В момента коментирате, използвайки вашия профил Facebook. Излизане /  Промяна )

Connecting to %s