Чичеркиата /италиански коледен венец/ & на гости на SO Into FOOD

cicerchiata_portait-blog

Ами сладка беше 2018-та! И напълно заслужава и един сладък финал ❤️ Хайде с мен да ви разкажа каква беше последната сладост, която спретнах за тази година, и къде можем да се „видим“ виртуално, за да ви споделя и рецептата й 🙂

От малката колекция с рецепти, вдъхновени от Италия, поместена тук, знаете колко мила и любима ми е италианската кухня. Затова, когато от списание SO Into FOOD се свързаха с мен с покана да си поговорим и да се включа в декемврийския им брой с празнични рецепти, избрах отново сладост, вдъхновена от Италия. Чичеркиата! Зад малко предизвикателното за произнасяне име се крие простичка концепция – малки топченца от ароматно тесто, обилно поляти с мед и поднесени във формата на венец. Десертът произлиза от региона Абруцо и е типичен за коледно-новогодишния сезон. Така че ако искате нещо вкусно и красиво за празничната трапеза, рецептата може да ви заинтригува 🙂

Ще я откриете на страниците на декемврийския SO Into FOOD, а непосредствено преди нея ще можем и да се „срещнем“ виртуално и да научите малко повече за мен и моите кулинарни страсти:

На всички пожелавам новата 2019 г. да е здрава, вдъхновяваща и сладка. Много сладка! ❤️

Ще се видим отново догодина 🙂

Усмивки,

Диди

 

Реклами

Оставете коментар....

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

В момента коментирате, използвайки вашия профил WordPress.com. Излизане /  Промяна )

Google photo

В момента коментирате, използвайки вашия профил Google. Излизане /  Промяна )

Twitter picture

В момента коментирате, използвайки вашия профил Twitter. Излизане /  Промяна )

Facebook photo

В момента коментирате, използвайки вашия профил Facebook. Излизане /  Промяна )

Connecting to %s