Към съдържанието

Cherry Bakery

Домашни рецепти за чаровни печива

  • Начало
  • За Cherry Bakery
  • Поръчай е-книги
  • Проекти и колаборации
  • Сладкиши
    • Пайове и кексчета
    • Сладки
    • Торти
  • Баници, хляб и солени печива
  • Работа с клиенти
  • Контакти

Работа с клиенти

Копирайтинг | Създаване на съдържание | Кулинарна фотография | Разработка на рецепти

Аз съм Диди Тасева. В работно време – копирайтър, content creator и автор на кулинарни книги, а извън него – блогър в CherryBakery.eu.

Пиша текстове и създавам визуално съдържание за дигиталното пространство. Имам 4+ години опит в работа с рекламна агенция. Сътруднича си еднакво успешно и с големи, и с малки брандове. Във времето съм реализирала проекти за Олио Калиакра, Sofia Ring Mall, Сладоледи „Нестле“, Точени кори „БИТАС“, Паркети Миланов & Milanov Wood Art, Chiniiki.com, KafeMania.bg, ToolsShop.bg.

В кулинарно отношение съм дипломиран хлебар-сладкар. Това ми дава увереност в разработката на нови рецепти и за моя блог CherryBakery.eu, и за клиенти. Автор съм и на две кулинарни книги.

Мога да бъда полезна в създаването на съдържание с кулинарна, продуктова или лайфстайл тематика за социални мрежи, блогове, сайтове, електронни магазини. Потърсете ме, за да Ви съдействам с:

  • Популяризиране на кулинарни продукти чрез каналите на CherryBakery.eu – Facebook, Instagram, сайт.
  • Създаване на съдържание за социални мрежи /Facebook, Instagram, Pinterest и др./ – концепции за кампании, постинг планове, цялостна поддръжка на фирмени профили;
  • Разработка на рецепти – за кулинарни книги, за видео заснемане или за публикуване в различни дигитални канали;
  • Кулинарна фотография.

Ако имате наум проект, по който можем да работим заедно, попълнете формата по-долу. Аз ще се свържа с Вас, за да Ви представя моето портфолио и да обсъдим детайли.


Диди Тасева – копирайтър/content creator, блогър и автор на кулинарни книги.

Споделяне:

  • Facebook
  • Имейл
  • Още
  • Twitter

Харесване на това:

Харесвам Зареждане...

Потърси рецепта

Получавай известия за новите рецепти в CherryBakery на своя e-mail.

Харесай Cherry Bakery във Facebook

Харесай Cherry Bakery във Facebook

Моите приятели



Последни рецепти

  • Солени бисквитки с тиква и чедър
  • Галет с маскарпоне и нектарини
  • Pinsa Romana: най-апетитната пица от Рим
  • Козуначени мъфини с 3 вида пълнеж
  • Мини тулумбички с извара

Архив

  • септември 2022 (1)
  • юни 2022 (1)
  • май 2022 (1)
  • април 2022 (1)
  • ноември 2021 (1)
  • октомври 2021 (1)
  • септември 2021 (1)
  • август 2021 (1)
  • юли 2021 (1)
  • юни 2021 (3)
  • май 2021 (3)
  • април 2021 (3)
  • март 2021 (2)
  • февруари 2021 (2)
  • януари 2021 (3)
  • декември 2020 (1)
  • ноември 2020 (1)
  • октомври 2020 (1)
  • септември 2020 (2)
  • август 2020 (1)
  • юли 2020 (3)
  • юни 2020 (2)
  • май 2020 (3)
  • април 2020 (3)
  • март 2020 (2)
  • февруари 2020 (1)
  • януари 2020 (2)
  • декември 2019 (2)
  • октомври 2019 (1)
  • септември 2019 (2)
  • август 2019 (1)
  • юли 2019 (1)
  • юни 2019 (1)
  • май 2019 (1)
  • април 2019 (2)
  • февруари 2019 (1)
  • януари 2019 (3)
  • декември 2018 (5)
  • ноември 2018 (4)
  • октомври 2018 (1)
  • септември 2018 (2)
  • август 2018 (2)
  • юли 2018 (2)
  • юни 2018 (3)
  • май 2018 (1)
  • април 2018 (5)
  • март 2018 (2)
  • февруари 2018 (3)
  • януари 2018 (3)
  • декември 2017 (3)
  • ноември 2017 (2)
  • октомври 2017 (2)
  • септември 2017 (3)
  • август 2017 (3)
  • юли 2017 (2)
  • юни 2017 (3)
  • май 2017 (2)
  • април 2017 (1)
  • декември 2016 (2)
  • юли 2016 (1)
  • юни 2016 (1)
  • май 2016 (1)
  • април 2016 (1)
  • март 2016 (1)
  • февруари 2016 (1)
  • януари 2016 (2)
  • октомври 2015 (1)
  • септември 2015 (2)
  • август 2015 (2)
  • юни 2015 (1)
  • април 2015 (1)
  • март 2015 (1)
  • февруари 2015 (1)
  • декември 2014 (3)
  • ноември 2014 (2)
  • октомври 2014 (2)
  • септември 2014 (3)
  • август 2014 (1)

Всички права запазени © CherryBakery.eu 2021

Употребата и/или възпроизвеждането на материали от този блог без изричното съгласие на автора му са забранени. Извадки и връзки от статии могат да се използват, при условие че CherryBakery.eu е изрично упоменат като източник чрез конкретно насочване с линк към оригиналното съдържание.

Блог в WordPress.com.
  • Последване Последвано
    • Cherry Bakery
    • Join 59 other followers
    • Already have a WordPress.com account? Log in now.
    • Cherry Bakery
    • Настройки на изглед
    • Последване Последвано
    • Регистрация
    • Влизане
    • Copy shortlink
    • Report this content
    • View post in Reader
    • Manage subscriptions
    • Прибиране на прозореца
 

Зареждане на коментари...
 

    %d блогъра харесват това: